تشکیل کارگروه فعالیت های نفتی

در راستای تفاهم نامه وازرت نفت با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، 12 دانشگاه کشور که دارای دانشکده نفت بوده اند مورد حمایت وزارت نفت در خصوص طرح های پژوهشی در زمینه صنعت نفت قرار گرفته اند؛ از سوی دیگر در راستای کمک به این تحقیقات 7 دانشگاه دیگر می بایست در این لیست به عنوان دانشگاه های ثانویه قرار گیرند.

در این راستا کارگروه فعالیت های نفتی متشکل از دانشکده های مرتبط با صنعت نفت در گروه تحقیقات کاربردی تشکیل گردیده است. هدف از تشکیل این کارگروه، تهیه توانمندی ها، سوابق اساتید و تجهیزات دانشگاه خوارزمی و ارسال آنها به وازرتخانه نفت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری می باشد.

امیدواریم دانشگاه خوارزمی در دسته این دانشگاه ها قرار گیرد. همچنین مرکز تحقیقات نفتی در دانشگاه در شورای پژوهشی دانشگاه در این راستا تاسیس و شروع به فعالیت نمود.